Adunarea Generală Ordinară a Baroului Argeş şi Adunarea Generală Ordinară a Filialei Argeş a Casei de Asigurări a Avocaţilor din România
1.     Prezentarea raportului de activitate al Baroului Argeş/2016;
2.     Prezentarea situaţiei economico-financiare/2016;
3.     Raportul Comisiei de Disciplină/2016; [...mai mult]
Ultima actualizare: 01 februarie 2017

Nominalizarile pentru ,,Person of the Year 2016″ s-au incheiat astfel castigatorii…
Agenţia de Ştiri News247WorldPress a încheiat nominalizările pentru  distincţia ,,Person of the Year 2016″ inceputa în data de 2 Ianuarie 2017. Diplomele au fost trimise câstigătorilor  în doua etape între 9-15 Ianuarie 2017.
Nominalizările şi  criteriile au fost  obiective si evaluate de către Agenţia de Ştiri News247WorldPress. Persoanele nominalizate şi câstigatorii au fost monitorizaţi pe toată durata anului astfel fiind luate în considerare exclusiv contribuţia profesională şi implicarea în viaţa societăţii.  Aceste nominalizări cât si  premierea  este  un ,,Mulţumesc”public şi apreciere, nefiind însoţite de  bani ori alte avantaje .
În societatea spre care se tinde,  eforturile pot fi răsplătite simbolic, încrederea  unei astfel de nominalizări şi distincţii este imperios necesară stabilindu-se relaţii civilizate între Societate-Instituţii- Cetăţean.

Baroul Argeş anunţă desemnarea  “Person of the Year 2016” a Decanului Baroului Arges av. LUMINIŢA IOANA. 
Ultima actualizare: 19 ianuarie 2017

Anunt lansare curs e-learning HELP Programme
Institutul National al Magistraturii anunta lansarea, impreuna cu Uniunea Nationala a Barourilor din Romania – Institutul National Pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor, a unei sesiuni de formare e-learning in domeniul protectiei datelor si a dreptului la viata privata, organizat de Consiliul Europei in cadrul programului HELP 28.

Programul “Human Rights Education for Legal Professionals in the 28” sau “HELP in the 28” este un proiect finantat de Uniunea Europeană si implementat de Consiliul Europei, folosind metodologia HELP. “HELP in the 28” este cel mai amplu proiect de formare dezvoltat in cadrul Uniunii Europene dedicat judecatorilor, procurorilor si avocatilor. Pentru mai multe detalii poate fi accesat urmatorul link:  http://www.coe.int/en/web/help/help-in-the-28.

Cursul explorează acest domeniu intr-o maniera interactiva, ... [ .pdf, .docx ]

Ultima actualizare: 21 decembrie 2016

Anunţ privind legitimaţiile de avocat tip card
Vă informăm că au sosit timbrele holografice pentru vizarea  legitimatiilor de avocat tip card.
Ultima actualizare: 21 decembrie 2016


Eveniment, 19 decembrie 2016
Baroul Arges si Curtea de Apel Pitesti au impartit daruri copiilor de Mos Craciun

Curtea de Apel Pitesti si Baroul Arges au impartit daruri copiilor  si le-au oferit colinde prin vocea corului, a elevilor de la Colegiul National Zinca Golescu si al unui grup de senioare . Deschiderea a fost facuta de catre  presedintele  Curtii de Apel Pitesti  domnul judecator Sandulescu  care a tinut sa multumeasca celor prezenti pentru realizarile acestui an si a dorit sa sublinieze  deschiderea Curtii de Apel Pitesti catre  societate .
Baroul Arges si Curtea de Apel Pitesti au  strans fonduri prin care au achizitionat daruri  pentru copii nevoiasi din parohia unei biserici. La acest  eveniment elevii de la Zinca Golescu au cantat colinde si au incantat audienta formata din magistrati,avocati si invitati.
Cu aceasta ocazia conducerea Curtii de apel Pitesti, Baroul Arges cat magistratii si avocatii prezenti au lasat la o parte  functiile si problemele pentru a se bucura impreuna cu cei mici de  colindele si cantecele oferite de catre invitati.

In final Mos Craciun a venit cu mult asteptatele daruri pentru cei mici.
Agentia de Stiri News247WorldPress  multumeste  Curtii de Apel si Baroului Arges pentru ca este in gandul si cuvantul acestor doua institutii si impreuna  formam o echipa puternica alaturi de ISJ Arges, IPJ Arges si DGASPC Arges in misionariatul…..Educatie Juridica.
Ultima actualizare: 20 decembrie 2016


SERBAREA DE CRĂCIUN 2016

organizată de Baroul Argeş

 Miercuri, 14 Decembrie 2016, între orele 16:00 – 18:00, toţi copiii (cu varsta < 14 ani) avocaţilor sunt asteptaţi în sala de conferinţe a Bibliotecii Judeţene Argeş, pentru întâlnirea  cu Moş Crăciun.


Între orele 16:00-17:00  vor veni personajele din poveşti cu teatru interactiv cu copiii, pentru ca după orele 17:00, Moşul să împartă darurile mult aşteptate.
 
Vă rugăm să confirmaţi participarea la numărul de telefon: 0248 213 066

5 decembrie 2016
« ZIUA EUROPEANA A AVOCATILOR »

Tema evenimentului : « Accesul la justitie »


In cadrul evenimentului, a avut loc ceremonia depunerii juramantului de avocatii stagiari primiti in profesie in anul 2016.

In incheiere, Teatrul Al. Davila  a prezentat piesa de teatru « Justitie » de I.L.Caragiale, pe scena si in decorul real al salii de judecata nr. 2 a Curtii de Apel Pitesti.


In atentia tuturor membrilor Baroului Arges

Consiliul Baroului  Arges are onoare sa va invite luni, 5 decembrie 2016, orele 14.00, la Curtea de Apel Pitesti, la manifestarile organizate pentru marcarea « Zilei Europene a Avocatilor ». În cadrul evenimentului [...mai mult]


 Decizia nr. 100 din 16 noiembrie 2016 [mai mult]Anunţ privind organizarea unei sesiuni de instruire cu privire la tehnicile şi metodele pentru predarea educaţiei juridice în şcoli şi licee

În atenţia avocaţilor din Baroul Argeş,

Joi, 8 decembrie, între orele 16-20, la Casa de Cultură "Adriana Trandafir" Bascov, [...mai mult]


 INPPA Craiova - Data și locația Examenului de admitere în profesia de avocat,  sesiunea Septembrie 2016

Examenul de admitere în profesia de avocat, sesiunea Septembrie 2016, organizat la Centrul Teritorial Craiova al INPPA, se va desfășura în ziua de luni, 12 septembrie 2016, în sediul Facultății de Drept a Universității din Craiova, situat în Craiova, str. Calea București nr.107D (locația dispune de parcare).Decizia nr.160/02.09.2016 a Comisiei Permanente a U.N.B.R. privind înscrierea la examenul de primire în profesia de avocat a candidaţilor care au depus cereri de înscriere conform prevederilor Regulamentului – Cadru de examen [...mai mult]


Rezultate validare dosare candidati examen primire in profesie, sesiunea septembrie 2016 [...mai mult]


In atentia avocatilor 
Daca doriti sa actualizati poza dvs. de pe site sau datele (nr.telefon,adresa sediu profesional, adresa email etc),  puteti trimite poza in format (.jpeg dimensiune 128 x 168) plus datele personale la urmatoarea adresa de email: baroularges.secretariat@gmail.com